By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Règâh Rub, de lekkerste BBQ kruiden van nu.

Logo Regahrub
  

Règâh Rub zijn de lekkerste BBQ kruiden van nu. Gemakkelijk om thuis Bad Buffalo Burgers mee te maken of heerlijke Ol'Timer Dirty Hogs Spareribs. 

Het BBQ Team van de "Rokende Regâhs" bestaat uit de 4 vrienden Daan, Stefan, Edward en Willem die allen dezelfde hobby hebben: BBQ! Het begon allemaal op een Weber(tje), maar dat groeide al snel uit naar een compleet arsenaal aan diverse smokers en andere barbecues. Hier is de basis gelegd voor hun huidige BBQ passie welke snel werd uitgebreid met de BBQ kruiden, RègâhRub.

Na veel avondjes met heerlijk vlees en borreltjes besloten ze dat de tijd rijp was om een team te starten en mee te gaan doen met wedstrijden. Inmiddels zijn de Rokende Regâhs niet meer weg te denken uit het Europese wedstrijdveld. Het is een team wat graag gezien wordt door de passie die ze uitstralen, maar ook de gezelligheid van dit team is in heel Europa beroemd en berucht.

Door diverse successen met hun eigen rubs, waaronder Nederlands Kampioen Brisket, werd besloten deze eigen rubs ook op de markt te brengen. Ook jij kan nu een Kampioen worden in je eigen achtertuin. Succes is verzekerd met deze heerlijke BBQ kruiden.
SmokinHotChicks
  

Smokin’ Hot Chicks maken van elke BBQ een feestje. Dé rub voor alles wat vleugels heeft. Kip, tuurlijk! Maar wat dacht je van kalkoen, kwartels, struisvogel, Parelhoen, eend, gans en fazant? Als we pauw zouden eten zouden z’n veren uit z’n reet steken als je deze nieuwe Règâh Rub er op strooit. Na twee weken elke dag kip werd er thuis geprotesteerd. Probleem, want we moesten toch verder testen. Dan maar op spareribs proberen. Wat denk je, deze rub is een klapper op spareribs! Het is stiekem misschien meer een All Purpose Rub dan een kip rub geworden. Maar ja, Smokin’ Hot Chicks stond al op het label.

Dit is je kans Smokin’ Hot Chicks op jouw BBQ te hebben!

  

Deze melange is primair ontwikkeld voor rundvlees en dan vooral voor Brisket, ook een van onze wedstrijd gerechten. Doordat ook wij niet elke dag Brisket bereiden zijn we gaan experimenten waarop deze unieke Rub ook lekker is. Al gauw kwamen er erachter dat hier heerlijk kipvleugeltjes mee te maken zijn, en het mooie, die kan je gelijk Buffalo Wings noemen. Daarnaast is deze Rub ook perfect als vervanger van peper en zout op een biefstuk of ribeye. Heb je nog 50g in je zakje zitten, meng dat met een kilo gehakt voor een paar heerlijke Bad Buffalo Burgers. Een hele veelzijdige Rub die bij iedereen in de kast hoort.

  

Deze kruidenmelange is ontwikkeld voor varkensvlees maar doet het ook perfect met kip. Door de jaren aan wedstrijdervaring van de Rokende Règâhs is overal rekening mee gehouden en perfect op Spareribs en Pulled Pork. Het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en meerdere specerijen krijg je naast een mooie “bark” ook een lekkere kick achteraf, "Sweet with a feisty kick” zoals we graag zeggen. Naast deze traditionele Amerikaanse BBQ gerechten is deze Rub ook heerlijk voor de gehaktballen in de keuken.

Nu verkrijgbaar bij onze partners

RègâhRub is o.a. te zien in

RègâhRub is trots sponsor van

nl_NLNederlands
nl_DHHaags nl_NLNederlands