Règâh Rub Recept

Bad Buffalo Burger

Bad Buffalo Burgers

Recept van de Rokende Règâhs
Règâh Rub Bad Buffalo Gun Powder is oorspronkelijk gemaakt voor Brisket. We hebben met de Rokende Regahs dan ook veel prijzen in de wacht gesleept met deze rub. Al snel kwamen we erachter dat deze rub ook voor iets anders geweldig is, Hamburgers! Een van de meest bereide gerechten op de BBQ en nu met Regah Rub heel simpel om te maken.
Prep Time 10 hrs
Cook Time 10 hrs
Total Time 20 hrs
Course Hoofdgerecht
Cuisine Amerikaans
Servings 4 Burgers
Calories 650 kcal

Equipment

 • BBQ met deksel
 • Spatel

Ingredients
  

Instructions
 

 • VoorbereidingBereiding
  Meg in een kom alle ingrediënten door elkaar heen. Kneed het gehakt goed, daar gaat het lekker van plakken en krijg je mooie stevige burgers. 
  Verdeel het aangemaakte gehakt in 4 porties van ongeveer 130 gram per stuk. Draai nu van ieder deel een gehaktbal. Zorg dat bal mooi rond is zonder scheuren. Druk vervolgens de gehaktbal plat tot een hamburger.
  Maak je hamburgers enkele uren van te voren en laat ze opstijven in de koelkast. Haal ze 30 minuten voordat je wil gaan grillen ze te voorschijn om op kamer temperatuur te laten komen.
 • Bereiding
  Deze Bad Buffalo Burgers zijn de op de BBQ heerlijk maar ook uit de (grill)pan zijn ze geweldig. Dus ook als je niet mag BBQ’en op het balkon of als het regent kan je gemakkelijk van Règâh Rub genieten thuis. 
  Steek de BBQ aam en zorg voor directe hitte. Gebruik als je hebt een gietijzeren rooster. Zorg dat de temperatuur van de BBQ zo tussen de 175c en 200c ligt.
  Grill nu de hamburger dicht direct boven het vuur. Er zijn heel veel verschillende manieren om de hamburger te bereiden en iedereen heeft zijn eigen favoriete manier. Het belangrijkste is dat je een kern temperatuur van minimaal 70 graden bereikt. Dit omdat het varkensvlees bevat (indien je half-on-half hebt gebruikt.
Keyword Hambuger

Ander aanraders

Stuâh je vraag

Raukende Reigehs

Onze belangrèkste gegeves

BTW NL850376865B01

KVK 52285308

nl_DHHaags