Règâh Rub

De Règâhrub's zijn dé BBQ-kruiden van dit moment, gemaakt door het succesvolle wedstrijd  BBQ-team "De Rokende Règâhs". Deze kruidenmix is het resultaat van jarenlange ervaring op het internationale BBQ-circuit en zal jouw BBQ direct naar een hoger niveau tillen. Met Règâhrub in huis steel je de show in je eigen achtertuin en zul je jouw vrienden en familie versteld doen staan met deze heerlijke smaken.


ONZE Rubs

Al vekrègbaah vanaf €4,95

Bad Buffalau Gunpowdâh

Règâhrub Bad Buffalau Gunpowdâh is de eâhste en misschien wel onze beste rub. Zeikâh as beif rub aupie steijak of burragâh.

Ol' Timers Dirty Hogs

Règâhrub Ol'Timers Dirty Hogs is onze pork rub. Met deze rub maak je elk stukje varkensvlees smerig lekker.

Smokin' Hot Chicks

De naam Règâhrub Smokin' Hot Chick zegt het al. Een klapper van een chicken rub waar elke chick van houdt.

Bestel direk

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

SMALL

€4,95

Vekrègbaah bè onze vriende van

Met RègâhRub wogt jè de BBQ kampioen vajjâh buâht ijje ège achtâhtùin

Over RègâhRub

Maui vehaal

Internationaal BBQ Team de "Rokende Règâhs" is in 2012 opgericht door 4 vrienden met dezelfde hobby: bier drinken en BBQ bereiden. Wat begon op een kleine Weber, groeide al snel uit tot een compleet arsenaal aan verschillende BBQ’s. Na vele late nachten met heerlijk vlees en te veel drank besloten ze dat de tijd rijp was om deel te nemen aan BBQ-wedstrijden. Hun passie en vaardigheden zorgden voor succes op het Europese wedstrijdcircuit, waardoor de Rokende Règâhs een toonaangevend onderdeel werden van de BBQ-scene.

Ut tiem is in heil Europa bekend en beruch om hun passie, vaahdigheide en plezieâh. Doâh veschillende suksesse met hun ège rubs beslaute de Raukende Règâhs in 2016 hun rubs beschikbaah te stelle voâh iederein. En zau wegd Règâhrub gebore: dé BBQ-rub van dit maument.

Règâhrub is nie zaumaah un rub, ut is samegesteld op ut wedstrèdveld om mei te winne ijje achtâhtùin. Met Règâhrub ben je vezeikegd van un perrefekte smaak bè elleke grill-sessie, dankzè de haugwaahdege ingrediënte en jarenlange ervaring van de Raukende Règâhs. Wogt de BBQ-kampioen vajje ège buâht en verras je vriende en familie met de unieke smake van Règâhrub.

Beef Rub

Bad Buffalau Gunpowdâh

Beoâhdeling

Bad Buffalau Gunpowdâh issun klassieke BBQ Rub die oâhspronkelijk is ontwikkeld voâh rundvleis en speiciaal voâh Brisket. Met deize Beif Rub hebbe de Raukende Règâhs al meâhdere eâhste plaatse behaald op wedstrèdûh. Maah Bad Buffalau Gunpowdâh is nie enkelt geschik voâh Brisket, ut issun zeâh veilzèdege krùidemix die op bèna alles geweldag smaak.

Of je ut nâh gebrùik voâh kipvleugels, popkorn of as toevoeging an gehak voâh killâh Bad Buffalau Burragâhs, deize rub maak ellek gerech smaakvollâh. Zellufs asje gein zin hep om naah bùitûh te gan, ken je ut prima gebrùike op kipvleugels in de auve of airfryâh.

 

Bad Buffalau Gunpowdâh is nie enkelt geschik voâh de BBQ, maah auk voâh in de keukûh. Ut issun smakelijk alternatief voâh pepâh en zâht op un biefstuk of ribeye. Ut issun krùidemix die in iedâhs keukenkassie thùishoâht en un heâhlijke smaak toevoeg an ellek gerech.

 

“Un explausie van smaak met Bad Buffalau Gunpowdâh”

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000g | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Graut | 300g | € 9,95

Beste Graut

Bad Buffalau Gunpowdâh

Graut 300g

€ 9,95

Klèn | 100g | € 4,95

Pork Rub

Ol' Timers Dirty Hogs

Beoâhdeling

Ol'Timers Dirty Hogs is een heerlijke kruidenmix speciaal ontwikkeld voor varkensvlees. Door het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en verschillende kruiden creëer je een smaakvolle kruidige zoetheid gevolgd door een pittige kick. "Sweet with a spicy kick, just like our women" zoals we graag zeggen. 

 

De suikers in de mix zorgen voor een mooie korst en een heerlijke geur op je spareribs en pulled pork maar gaat ook geweldig op een varkenshaasje. Maar Ol'Timers Dirty Hogs is niet alleen geschikt voor traditionele BBQ-gerechten, ook in gehaktballen, in combinatie met verschillende soorten wild of door een stoofpot komt deze kruidenmix goed tot zijn recht.

 

Ol'Timers Dirty Hogs is dus veel meer dan alleen een rub voor op de BBQ! Of je nu zin hebt in een heerlijk stukje varkensvlees van de grill of in een smaakvolle stoofpot op het fornuis, deze mix voegt altijd net dat beetje extra toe. Met Ol'Timers Dirty Hogs wordt jouw gerecht nooit meer saai en smakeloos maar juist kruidig en vol van smaak.

 

“Geef je varkentje een kick met Ol'Timers Dirty Hogs”

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000G | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Chicken Rub

Smokin' Hot Chicks

Beoâhdeling

Smokin' Hot Chicks maken elke BBQ-feest compleet! Het is de perfecte kruidenmix voor alles wat vleugels heeft, zoals kip, kalkoen, kwartels, struisvogel, parelhoen, eend, gans en fazant. Als we pauw zouden eten, zouden zijn veren uit zijn reet steken als je deze nieuwe kruidenmix erop strooit. Na twee weken lang elke dag kip te hebben gegeten, begon er thuis geprotesteerd te worden. We moesten immers verder testen. Dus besloten we het op spareribs te proberen en wat denk je? Deze kruidenmix is ook een geweldige aanvulling op spareribs! Het is stiekem misschien wel meer een alles-in-één kruidenmix dan alleen een kipkruidenmix, maar ja, Smokin' Hot Chicks stond al op het etiket.

 

“Dit is je kans Smaukin’ Heite Wève op jâh BBQ te hebbûh!”

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000G | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Alle Rubs

Slech, Heit & Vies Daus

Beoâhdeling

"Kiezen is altijd lastig. Welke Règâh Rub moet je kiezen of wat is het perfecte cadeautje om te geven? Met onze Bad, Hot & Dirty Box hoef je niet meer te kiezen. Je krijgt namelijk alle smaken in één prachtig doosje. Als je dit cadeau geeft, ben je direct de ideale schoonzoon, beste vriend of liefste partner. Wij hebben het je makkelijk gemaakt.

 

Onze Slech, Heit & Vies Daus bevat preicies genoeg om veslaaf te rake an onze heâhlijke rubs. Maak de lekkâhste hamburragâh met Bad Buffalau Gunpowdâh, rauk de beste spareribs met de Âh'we Vieze Varrekes en skoâh punte met de sappigste Smaukin’ Heite Wève wings.

 

Met onze BBQ krùide is lekkere BBQ simpel gemaak.

 

“De Slech, Heit & Vies Daus: ut perrefekte kado voâh elleke BBQ-liefhebbâh!”