Règâh Rub

Règâh Rub zèn de lekkâhste BBQ krùide van nâh. Gemakkelijk om thùis Bad Buffalau Burragâhs mei te make of heâhlijke Ol’Timâh Dirty Hogs Spareribs. 

ONZE Rubs

Al vekrègbaah vanaf €4,95

Bad Buffalau Gunpowdâh

Reigeh Rub Bad Buffalau Gunpowdâh is de eâhste en misschien wel onze beste rub. Zeikâh as beif rub aupie steijak of burragâh.

Bestel direk

Xtra Large

€24,95

Large

€9,95

SMALL

€4,95

Âh'we Vieze Varrekes

Reigeh Rub Ol’Timâhs Dirty Hogs is onze porrek rub. Met deize rub maakkie ellek stukkie varrekensvleis smerag lekkâh.

Bestel direk

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

Klèn

€4,95

Smaukin’ Heite Wève

De naam Reigeh Rub Smâhkin’ hète wève zeg ut al. Un klappâh van un chikke rub waah elke chick van hâhd.

Bestel direk

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

SMALL

€4,95

Vekrègbaah bè onze vriende van

Met Reigeh Rub wogt jè de BBQ kampioen vajjâh buâht ijje ège achtâhtùin

Auvâh Reigeh Rub

Maui vehaal

Règâh Rub zèn de lekkâhste BBQ krùide van nâh. Gemakkelijk om thùis Bad Buffalau Burragâhs mei te make of heâhlijke Ol’Timâh Dirty Hogs Spareribs. 

Het BBQ Team van de “Rokende Regâhs” bestaat uit de 4 vrienden Daan, Stefan, Edward en Willem die allen dezelfde hobby hebben: BBQ! Het begon allemaal op een Weber(tje), maar dat groeide al snel uit naar een compleet arsenaal aan diverse smokers en andere barbecues. Hier is de basis gelegd voor hun huidige BBQ passie welke snel werd uitgebreid met de BBQ kruiden, RègâhRub.

Na veel avondjes met heerlijk vlees en borreltjes besloten ze dat de tijd rijp was om een team te starten en mee te gaan doen met wedstrijden. Inmiddels zijn de Rokende Regâhs niet meer weg te denken uit het Europese wedstrijdveld. Het is een team wat graag gezien wordt door de passie die ze uitstralen, maar ook de gezelligheid van dit team is in heel Europa beroemd en berucht.

Door diverse successen met hun eigen rubs, waaronder Nederlands Kampioen Brisket, werd besloten deze eigen rubs ook op de markt te brengen. Ook jij kan nu een Kampioen worden in je eigen achtertuin. Succes is verzekerd met deze heerlijke BBQ kruiden.

Beef Rub

Bad Buffalau Gunpowdâh

Beoâhdeling

Deze melange is primair ontwikkeld voor rundvlees en dan vooral voor Brisket, ook een van onze wedstrijd gerechten. Doordat ook wij niet elke dag Brisket bereiden zijn we gaan experimenten waarop deze unieke Rub ook lekker is. Al gauw kwamen er erachter dat hier heerlijk kipvleugeltjes mee te maken zijn, en het mooie, die kan je gelijk Buffalo Wings noemen. Daarnaast is deze Rub ook perfect als vervanger van peper en zout op een biefstuk of ribeye. Heb je nog 50g in je zakje zitten, meng dat met een kilo gehakt voor een paar heerlijke Bad Buffalo Burgers. Een hele veelzijdige Rub die bij iedereen in de kast hoort.

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000g | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Graut | 300g | € 9,95

Beste Graut

Bad Buffalau Gunpowdâh

Graut 300g

€ 9,95

Klèn | 100g | € 4,95

Pork Rub

Âh'we Vieze Varrekes

Beoâhdeling

Deze kruidenmelange is ontwikkeld voor varkensvlees maar doet het ook perfect met kip. Door de jaren aan wedstrijdervaring van de Rokende Règâhs is overal rekening mee gehouden en perfect op Spareribs en Pulled Pork. Het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en meerdere specerijen krijg je naast een mooie “bark” ook een lekkere kick achteraf, “Sweet with a feisty kick” zoals we graag zeggen. Naast deze traditionele Amerikaanse BBQ gerechten is deze Rub ook heerlijk voor de gehaktballen in de keuken.

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000G | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Chicken Rub

Smaukin’ Heite Wève

Beoâhdeling

Smaukin’ Heite Wève make van elke BBQ un feissie. Dé rub voâh alles wat vleugels hep. Kip, tuâhlijk! Maah wat dach je van kallekoen, kwagtels, strùisvaugel, Parelhoen, eind, gans en fazant? As we pâh zâhwe eite zâhwe z’n vere ùit z’n reit steike asje deize nieuwe Règâh Rub d'r op strauit. Na twei weike elke dag kip wegd d'r thùis geprautesteâhd. Praubleim, want we moeste toch veâhdahs testûh. Dan maah op spareribs prauberûh. Wat denkkie, deize rub issun klappâh op spareribs! Ut is stiekem misschien meâh un Al Purpause Rub dan un kip rub gewogdûh. Maah ja, Smaukin’ Heite Wève stond al op ut label.

Dit is je kans Smaukin’ Heite Wève op jâh BBQ te hebbûh!

Bestel direk

Ekstra Graut

1.000G | € 24,95

Graut

300g | € 9,95

Klèn

100g | € 4,95

Alle Rubs

Bad, Hot & Dirty BOX

Beoâhdeling

Kieze is altèd kut. Welke Règâh Rub neim je of wat is nâh ut leukste kadeijautsje om te geivûh? Wè hebbe met de Bad, Hot & Dirty Box dat praubleim voâh je opgelos. Alle smake innun daussie wat d'r auk nog 'ns gaaf ùit ziet. Geif je dit kado dan ben je gelijk de ideijale schaunzaun, beste vriend of liefste pagtnâh. Lekkâh he, doen wè gewaun voâh je.


Deze Bad, Hot en Dirty Box bevat precies genoeg om verslaafd te raken aan onze heerlijke rubs. Maak de lekkerste hamburger met Bad Buffalo Gunpowder, rook de beste spareribs met de Ol’Timer Dirty Hogs en scoor dikke punten met de sappigste Smokin’ Hot Chicken wings.

Lekkere BBQ is simpel met onze BBQ krùidûh.

nl_DH Haags