Règâh Rub

Règâh Rub zijn de lekkerste BBQ kruiden van nu. Gemakkelijk om thuis Bad Buffalo Burgers mee te maken of heerlijke Ol'Timer Dirty Hogs Spareribs. 

ONZE Rubs

Al verkrijgbaar vanaf €4,95

Bad Buffalo Gunpowder

Regah Rub Bad Buffalo Gunpowder is de eerste en misschien wel onze beste rub. Zeker als beef rub op je steak of burger.

Ol' Timers Dirty Hogs

Regah Rub Ol'Timers Dirty Hogs is onze pork rub. Met deze rub maak je elk stukje varkensvlees smerige lekker.

Smokin' Hot Chicks

De naam Regah Rub Smokin' Hot Chick zegt het al. Een klapper van een chicken rub waar elke chick van houdt.

Verkrijgbaar bij onze vrienden van

Met Regah Rub wordt jij de BBQ kampioen van jouw buurt in je eigen achtertuin

Over Regah Rub

Mooi verhaal

Règâh Rub zijn de lekkerste BBQ kruiden van nu. Gemakkelijk om thuis Bad Buffalo Burgers mee te maken of heerlijke Ol'Timer Dirty Hogs Spareribs. 

Het BBQ Team van de "Rokende Regâhs" bestaat uit de 4 vrienden Daan, Stefan, Edward en Willem die allen dezelfde hobby hebben: BBQ! Het begon allemaal op een Weber(tje), maar dat groeide al snel uit naar een compleet arsenaal aan diverse smokers en andere barbecues. Hier is de basis gelegd voor hun huidige BBQ passie welke snel werd uitgebreid met de BBQ kruiden, RègâhRub.

Na veel avondjes met heerlijk vlees en borreltjes besloten ze dat de tijd rijp was om een team te starten en mee te gaan doen met wedstrijden. Inmiddels zijn de Rokende Regâhs niet meer weg te denken uit het Europese wedstrijdveld. Het is een team wat graag gezien wordt door de passie die ze uitstralen, maar ook de gezelligheid van dit team is in heel Europa beroemd en berucht.

Door diverse successen met hun eigen rubs, waaronder Nederlands Kampioen Brisket, werd besloten deze eigen rubs ook op de markt te brengen. Ook jij kan nu een Kampioen worden in je eigen achtertuin. Succes is verzekerd met deze heerlijke BBQ kruiden.

Beef Rub

Bad Buffalo Gunpowder

Beoordeling

Deze melange is primair ontwikkeld voor rundvlees en dan vooral voor Brisket, ook een van onze wedstrijd gerechten. Doordat ook wij niet elke dag Brisket bereiden zijn we gaan experimenten waarop deze unieke Rub ook lekker is. Al gauw kwamen er erachter dat hier heerlijk kipvleugeltjes mee te maken zijn, en het mooie, die kan je gelijk Buffalo Wings noemen. Daarnaast is deze Rub ook perfect als vervanger van peper en zout op een biefstuk of ribeye. Heb je nog 50g in je zakje zitten, meng dat met een kilo gehakt voor een paar heerlijke Bad Buffalo Burgers. Een hele veelzijdige Rub die bij iedereen in de kast hoort.

Pork Rub

Ol' Timers Dirty Hogs

Beoordeling

Deze kruidenmelange is ontwikkeld voor varkensvlees maar doet het ook perfect met kip. Door de jaren aan wedstrijdervaring van de Rokende Règâhs is overal rekening mee gehouden en perfect op Spareribs en Pulled Pork. Het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en meerdere specerijen krijg je naast een mooie “bark” ook een lekkere kick achteraf, "Sweet with a feisty kick” zoals we graag zeggen. Naast deze traditionele Amerikaanse BBQ gerechten is deze Rub ook heerlijk voor de gehaktballen in de keuken.

Chicken Rub

Smokin' Hot Chicks

Beoordeling

Smokin’ Hot Chicks maken van elke BBQ een feestje. Dé rub voor alles wat vleugels heeft. Kip, tuurlijk! Maar wat dacht je van kalkoen, kwartels, struisvogel, Parelhoen, eend, gans en fazant? Als we pauw zouden eten zouden z’n veren uit z’n reet steken als je deze nieuwe Règâh Rub er op strooit. Na twee weken elke dag kip werd er thuis geprotesteerd. Probleem, want we moesten toch verder testen. Dan maar op spareribs proberen. Wat denk je, deze rub is een klapper op spareribs! Het is stiekem misschien meer een All Purpose Rub dan een kip rub geworden. Maar ja, Smokin’ Hot Chicks stond al op het label.

Dit is je kans Smokin’ Hot Chicks op jouw BBQ te hebben!

Xtra Large

€24,95

Large

€9,95

SMALL

€4,95

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

Small

€4,95

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

SMALL

€4,95

Smokey

Goodness

Rotterdamseweg 374

2629 HG Delft

https://www.smokeygoodness.nl

BBQ SHOP

LIMBURG

Putweg 13

6343 PD Klimmen

https://www.bbqshoplimburg.nl

ONS GAAN

BRAAI

Boekweitstraat 104

2153 GL Nieuw-Vennep

https://www.onsgaanbraai.nl/