Règâh Rub

De Règâhrub's zijn dé BBQ-kruiden van dit moment, gemaakt door het succesvolle wedstrijd  BBQ-team "De Rokende Règâhs". Deze kruidenmix is het resultaat van jarenlange ervaring op het internationale BBQ-circuit en zal jouw BBQ direct naar een hoger niveau tillen. Met Règâhrub in huis steel je de show in je eigen achtertuin en zul je jouw vrienden en familie versteld doen staan met deze heerlijke smaken.


ONZE Rubs

Al verkrijgbaar vanaf €4,95

Bad Buffalo Gunpowder

Règâhrub Bad Buffalo Gunpowder is de eerste en misschien wel onze beste rub. Zeker als beef rub op je steak of burger.

Bestel direct

Xtra Large

€24,95

Large

€9,95

SMALL

€4,95

Ol' Timers Dirty Hogs

Règâhrub Ol'Timers Dirty Hogs is onze pork rub. Met deze rub maak je elk stukje varkensvlees smerig lekker.

Bestel direct

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

Small

€4,95

Smokin' Hot Chicks

De naam Règâhrub Smokin' Hot Chick zegt het al. Een klapper van een chicken rub waar elke chick van houdt.

Bestel direct

XTRA LARGE

€24,95

LARGE

€9,95

SMALL

€4,95

Verkrijgbaar bij onze vrienden van

Met RègâhRub wordt jij de BBQ kampioen van jouw buurt in je eigen achtertuin

Over RègâhRub

Mooi verhaal

Internationaal BBQ Team de "Rokende Règâhs" is in 2012 opgericht door 4 vrienden met dezelfde hobby: bier drinken en BBQ bereiden. Wat begon op een kleine Weber, groeide al snel uit tot een compleet arsenaal aan verschillende BBQ’s. Na vele late nachten met heerlijk vlees en te veel drank besloten ze dat de tijd rijp was om deel te nemen aan BBQ-wedstrijden. Hun passie en vaardigheden zorgden voor succes op het Europese wedstrijdcircuit, waardoor de Rokende Règâhs een toonaangevend onderdeel werden van de BBQ-scene.

Het team is in heel Europa bekend en berucht om hun passie, vaardigheden en plezier. Door verschillende successen met hun eigen rubs besloten de Rokende Règâhs in 2016 hun rubs beschikbaar te stellen voor iedereen. En zo werd Règâhrub geboren: dé BBQ-rub van dit moment.

Règâhrub is niet zomaar een rub, het is samengesteld op het wedstrijdveld om mee te winnen in je achtertuin. Met Règâhrub ben je verzekerd van een perfecte smaak bij elke grill-sessie, dankzij de hoogwaardige ingrediënten en jarenlange ervaring van de Rokende Règâhs. Word de BBQ-kampioen van je eigen buurt en verras je vrienden en familie met de unieke smaken van Règâhrub.

Beef Rub

Bad Buffalo Gunpowder

Beoordeling

Bad Buffalo Gunpowder is een klassieke BBQ Rub die oorspronkelijk is ontwikkeld voor rundvlees en speciaal voor Brisket. Met deze Beef Rub hebben de Rokende Règâhs al meerdere eerste plaatsen behaald op wedstrijden. Maar Bad Buffalo Gunpowder is niet alleen geschikt voor Brisket, het is een zeer veelzijdige kruidenmix die op bijna alles geweldig smaakt.

Of je het nu gebruikt voor kipvleugels, popcorn of als toevoeging aan gehakt voor killer Bad Buffalo Burgers, deze rub maakt elk gerecht smaakvoller. Zelfs als je geen zin hebt om naar buiten te gaan, kan je het prima gebruiken op kipvleugels in de oven of airfryer.

 

Bad Buffalo Gunpowder is niet alleen geschikt voor de BBQ, maar ook voor in de keuken. Het is een smakelijk alternatief voor peper en zout op een biefstuk of ribeye. Het is een kruidenmix die in ieders keukenkastje thuishoort en een heerlijke smaak toevoegt aan elk gerecht.

 

“Een explosie van smaak met Bad Buffalo Gunpowder”

Bestel direct

Xtra LArge

1.000g | € 24,95

LArge

300g | € 9,95

Small

100g | € 4,95

LArge | 300g | € 9,95

Bestel Large

Bad Buffalo Gunpowder

Large 300g

€ 9,95

Small | 100g | € 4,95

Pork Rub

Ol' Timers Dirty Hogs

Beoordeling

Ol'Timers Dirty Hogs is een heerlijke kruidenmix speciaal ontwikkeld voor varkensvlees. Door het gebruik van drie soorten suiker, kaneel en verschillende kruiden creëer je een smaakvolle kruidige zoetheid gevolgd door een pittige kick. "Sweet with a spicy kick, just like our women" zoals we graag zeggen. 

 

De suikers in de mix zorgen voor een mooie korst en een heerlijke geur op je spareribs en pulled pork maar gaat ook geweldig op een varkenshaasje. Maar Ol'Timers Dirty Hogs is niet alleen geschikt voor traditionele BBQ-gerechten, ook in gehaktballen, in combinatie met verschillende soorten wild of door een stoofpot komt deze kruidenmix goed tot zijn recht.

 

Ol'Timers Dirty Hogs is dus veel meer dan alleen een rub voor op de BBQ! Of je nu zin hebt in een heerlijk stukje varkensvlees van de grill of in een smaakvolle stoofpot op het fornuis, deze mix voegt altijd net dat beetje extra toe. Met Ol'Timers Dirty Hogs wordt jouw gerecht nooit meer saai en smakeloos maar juist kruidig en vol van smaak.

 

“Geef je varkentje een kick met Ol'Timers Dirty Hogs”

Bestel direct

Xtra LArge

1.000G | € 24,95

LArge

300g | € 9,95

Small

100g | € 4,95

Chicken Rub

Smokin' Hot Chicks

Beoordeling

Smokin' Hot Chicks maken elke BBQ-feest compleet! Het is de perfecte kruidenmix voor alles wat vleugels heeft, zoals kip, kalkoen, kwartels, struisvogel, parelhoen, eend, gans en fazant. Als we pauw zouden eten, zouden zijn veren uit zijn reet steken als je deze nieuwe kruidenmix erop strooit. Na twee weken lang elke dag kip te hebben gegeten, begon er thuis geprotesteerd te worden. We moesten immers verder testen. Dus besloten we het op spareribs te proberen en wat denk je? Deze kruidenmix is ook een geweldige aanvulling op spareribs! Het is stiekem misschien wel meer een alles-in-één kruidenmix dan alleen een kipkruidenmix, maar ja, Smokin' Hot Chicks stond al op het etiket.

 

“Dit is je kans Smokin’ Hot Chicks op jouw BBQ te hebben!”

Bestel direct

Xtra LArge

1.000G | € 24,95

LArge

300g | € 9,95

Small

100g | € 4,95

Alle Rubs

Bad, Hot & Dirty BOX

Beoordeling

"Kiezen is altijd lastig. Welke Règâh Rub moet je kiezen of wat is het perfecte cadeautje om te geven? Met onze Bad, Hot & Dirty Box hoef je niet meer te kiezen. Je krijgt namelijk alle smaken in één prachtig doosje. Als je dit cadeau geeft, ben je direct de ideale schoonzoon, beste vriend of liefste partner. Wij hebben het je makkelijk gemaakt.

 

Onze Bad, Hot en Dirty Box bevat precies genoeg om verslaafd te raken aan onze heerlijke rubs. Maak de lekkerste hamburger met Bad Buffalo Gunpowder, rook de beste spareribs met de Ol’Timer Dirty Hogs en scoor punten met de sappigste Smokin’ Hot Chicken wings.

 

Met onze BBQ kruiden is lekkere BBQ simpel gemaakt.

 

“De Bad, Hot & Dirty box: het perfecte cadeau voor elke BBQ-liefhebber!”