Afdrukken
Smoked Meatloaf
Smoked meatloaf is een van onze favoriete gerechten met Bad Buffalo Gunpowder. De balans van het gehakt, de verse ingrediënten en de Regah Rub maken samen met de heerlijke rooksmaak van de BBQ een geweldig gerecht.
- Voorbereiding: 20 minutes
- Kooktijd: 2 hours
- Totale duur: 2 hours 20 minutes
- Categorie: Hoofdgerecht
- Keuken: Amerikaans
Ingrediënten
Recept keer
- 50 gram Règâh Rub Bad Buffalo Gunpowder (
–> Klik hier en bestel direct in de webshop ) - 500 gram Rundergehakt
- 500 gram Half-om-halfgehakt
- 50 gram Paneermeel
- 2 stelen Bleekselderij
- 1 Rode paprika
- 2 Bosuitjes
- 2 Eieren
- 1 scheutje Halfvolle melk
- 4 teentjes Knoflook
Instructies
- Voorbereiding 1. Snijd de bleekselderij eenmaal in de lengte doormidden en daarna in kleine stukjes.
2. Snijd de paprika in vergelijkbare kleine stukken.
3. Hak de bosui in ringetjes.
4. Hak de knoflook fijn, mag best iets grof.
5. Doe de gesneden groenten in een kom en voeg het gehakt toe.
6. Meng met 35 gram van de Règâh Rub Bad Buffalo Gunpowder en doe de eieren en de melk bij.
7. Hussel dit lekker door elkaar maar doet het wel losjes, niet zoals bij hamburger of gehaktballen.
Trefwoorden: Bad Buffalo Gunpowder, gehaktbrood, meatloaf, regah rub